Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rátok szoktak "fújjozni"?

Rátok szoktak "fújjozni"?

Figyelt kérdés

Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.

Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)

2016. márc. 28. 13:04
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
91%
Kb. annyira foglalkoztat, mint egy sejtelmes fingás hangja a távolból.
2016. márc. 28. 13:09
 2/50 A kérdező kommentje:

De szoktak vele cseszegetni? Engem sem érdekel, azon kívül, hogy jó érzéssel tölt el. Mélyen belül úgyis tudják, hogy én csinálom jól.

Vagy van, amikor suliba előveszem a halat brokkolival, na akkor jönnek még az ugatások. :D

2016. márc. 28. 13:11
 3/50 anonim ***** válasza:
18%
szoktak de azt mondom ha valami gondod van a 32 es karommal beszélje meg és utána hirtelen elkussolnak
2016. márc. 28. 13:15
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
Spanoknak néha muszáj beszólni valamit a komplexusaik miatt, de kb kimerül ennyiben.
2016. márc. 28. 13:16
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem párszor kiröhögtek, hogy főtt kaját merek enni a suliban. Aztán hozzászoktak. Nem értem az ilyen embereket. Kőbe van vésve, hogy mit lehet enni a suliban, vagy mi? :D
2016. márc. 28. 13:17
 6/50 A kérdező kommentje:

Persze, nekem is csak ismerősök szoktak, azok akik közelebb állnak hozzám, amúgy nem jellemző.

zsidó fiú: A 32-es karodtól én is összef0snám magam haver.

2016. márc. 28. 13:17
 7/50 A kérdező kommentje:
Az elején engem is figyeltek, hogy főtt kaját eszek, de aztán már nem érdekelte őket, sőt, volt, hogy mondták, hogy elég jó illata van.
2016. márc. 28. 13:18
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem főleg a dagadt ismerősök szoktak csesztetni, hogy minek edzek ennyit, mérnem eszek többet, biztos gyenge vagyok mert vékony vagyok, buzásan, lányosan nézek ki mert vékony vagyok stbstb. Hozzáteszem a 110-120 kilós zsírpockoknak kisebb a karjuk pl mint nekem, aki egy 170/70kgos csávó. Én nem foglalkozom velük, jól esik, hogy irigykednek, mert mi másért csinálnák? Szinte az összes ember irigységből mond valamit, ha fikáz, érdekes módon, amikor találkozom atlétika, hosszutávfutó vagy focista stb sportoló haverokkal, ők valahogy nem szoktak baxtatni.
2016. márc. 28. 13:40
 9/50 anonim ***** válasza:

Pont most húsvéti ebéd az egész családdal, anyós stb szokásos kajákat eszem kimértérés után ne tudjátok meg 1 órán át hallgattam hogy fiam nem kell ilyeneket enni zsíros kenyér zsömlével volt mikor fiatalok voltunk mégis szép és fejlettek lettünk (mondja ezt gy túlsúlyos öregasszony)

Apám: régen is vetette velem ezeket a proteineket attól műizmai lettek most meg ki tudja gyereke lehet e

2016. márc. 28. 13:49
 10/50 A kérdező kommentje:

Nagyanyám van megáldva vele, hogy a sok hústól vesebajom lesz meg rosszul leszek tőle, ne egyek annyi fehérjét, egyek változatosan. Csak nem tudom, hogy mi a változatos, ha ez nem.

Megveszem a kajámat, havi 40k körül van és anyám leszól, hogy nem ezt kell enni, aztán olcsóbban jövök ki. Gondolom a vajaszsömle és szalámi kombóra gondolt, de amúgy ő is 160 centi és 90 kiló, hiába beszélem neki, hogy diétázzon és lefogy, nem érdekli, de folyton rinyál a testsúlya miatt.

2016. márc. 28. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!