Testépítők vagy akik komolyabban edzenek szoktak járni masszőrhöz?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 15:39
1/11 Cortez70 válasza:
Én néha megyek, mert van ismerősöm.
2/11 A kérdező kommentje:
Amúgy szükséges néha elmenni? Mert gondolom az izmok letapadnak az edzéstől nem?
2015. dec. 27. 15:52
3/11 Cortez70 válasza:
Ha van rá lóvéd és időd, akkor nem rossz dolog. Nálam főleg a csuklya és derék rész ami kötöttebb. Amúgy nem mennék, ha nem lenne ismerős és olcsó. :)
4/11 anonim válasza:
Igen, időnkènt jó ha átmasszírozzák az embert, fellazulnak a letapadások.Idő ès/vagy pènz hiányában ott az SMR henger, teniszlabda, de egy sodrófa is megteszi. :)
5/11 Cortez70 válasza:
Sodrófa az van, majd ki kell próbálni.:)
6/11 anonim válasza:
Alsótestre tènyleg jó: combfeszítő, hajlító, vádli....Próbáld ki. :D
7/11 Szintis Zoli válasza:
Mindenkinek jót tesz a masszőr.
Fontos még a kiropraktőr, alias nem kuruzsló, hanem képzett csontkovács is. Szétszed, összerak, kicserél.
A masszőr + csontkovács a tuti. Segít regenerálódni, elejét venni a sérüléseknek. OKé, drága, de annak, aki teheti, érdemes.
20 évesen még letojtam ezeket, most 35 felé már határozottan érzem a pozitív hatást.
9/11 *Glissade* válasza:
A sodrófát én is használom. Ráfekszek és végig görgetem a popsimtól a gerincemen keresztül a nyakamig.
Majd vissza, utána átlósan is. :)))
10/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán, rendszeresen nem fér bele anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!