Rátok szoktak "fújjozni"?
Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.
Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)
Unokanővéreméknél volt születésnapozás, az egész család ott volt. Ahogy megjelentem egyből kezdődött:
"Ó megjelent a gyúrós"
"Végre úgy nézel ki mint egy ember"
"Jajj várjatok ő nem eszi meg ezeket, csirkét hoztál?"
"Mérjétek ki neki"
5 perc után hazajöttem szó nélkül :) És még ők voltak megsértődve. De szarom én le.
Dorian :'D
70 kiló 170 centihez, ha szálkás az elég jó.
Engem anyám csesztet néha, hogy mekkora állat vagyok (főleg a combom fikázza), szedem a port, meg jön azzal, hogy a Hawai 5-0-s főhősének milyen jó a fizikuma meg kellett volna maradnom azon szinten. Ilyenkor mindig ráteszek egy lapáttal, elkezdek feszengeni előtte, meg lökök valami bro-science dumát, hogy idegesítsem. Van, hogy odahívom a géphez, hogy mutatok valami érdekeset, aztán a Ronnie Coleman, Markus Rühl, Big Rammy képtalálatokat rakom az arca elé.
Haverok soha nem szóltak le, max poénból.
Az a baj, hogy anyám a még a vitaminra is duzzog, hogy minek szedem azt? Neki sose kellett mégis jól van. Meg, hogy milyen drága ez a sok dolog. (Saját pénzből veszem, nem az ő pénze.)
Ha fehérjét vennék vagy valamilyen kiegészítőt, akkor fogná és kidobná, annyira telebeszélte egyszer egy gyökér orvos a fejét.. Pedig 20 éves vagyok, eltartom magam, csak ő azt hiszi, hogy ez koksz.. Miközben, ha kokszolnék abba sem kéne legyen beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!