Rátok szoktak "fújjozni"?
Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.
Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)
"Ez mivel jobb, mint egy plazap*csa, akinek a legfontosabb a szep test?"
A plázapics.ás hasonlatod sántít, ez egy sport, amellett, hogy jó közérzetet ad, még egészséges is. A plázapi.csa mióta sportol? Felvesz menő ruhákat és úgy pózol. Helytállóbbak a női megfelelőnek a fitness-lányok, ugye azokkal neked sincsenek gondjaid?
Nem a versenyzőkre gondoltam, ott ez teljesen más. hanem a mezei gyúrósra méretektől függetlenül.
S emiatt a hasonlatom sem sántít mert sport vagy sem...ez csak egy szó...bármi lehet sport,az mindegy. Viszont ugyanaz az indíttatás..."nézzenek az utcán meg az iskolában, hogy milyen szép/izmos vagyok." Kezelendő kisebbségi komplexus ez, nem pedig "életérzés" ahogyan próbálják magukat gyúrósok önigazolni. Egy metróban sincs kevesebb lelkibeteg, de ettől még nem felmentés :)
Soha nem értettem ezt a parát az izmokon. Ba edzel meg normálisan kajálsz akkor úgyis jól fogsz kinézni, jön magától.
Ja igen, a kötelző körök: Kar 41cm natural (testzsír: Erőlködéskor a mellemen es a vallamon is kijonnek az erek,amúgy fene tudja) :)
Anyu teljesen mellettem áll.
A múltkor elkísértem anyut az orvoshoz és kint a várakozóban volt egy csomó full dagadt ember(úgy 10-en kb). És úgy néztek mintha a marsól jöttem volna:D.
A suliban már mindenki megszokta van hogy a tanár is megengedi, hogy óra közben kajáljak. Ha valaki beszól, hogy mindig csak azt eszem meg ugye nem e szedek ilyen porokat (kedvtől függ), hogy okítok egy kicsit rajta vagy pont leszarom, hogy mit mond. A családban kb mindenki elfogatta, hogy én mit eszek mit "sportolok"(Nem hinném, hogy testépítő lennék de mind1...)...
De vannak azért néha beszólások valamit vagy visszamondok(értelmeset) vagy leszarom.
A haverok meg ők is mellettem állnak.
Köszi. Már hozzászoktam. :)
A kérdezők nem választ szeretnének, hanem egy kis buksisimit.
"Nekem a kinézet része egy kis plusz extra, csak egy visszajelzés az edzésem és a kajám minőségéről. Az erő ugyanúgy érdekel, és imádok edzeni, mentálisan szükségem van rá, olyan, mint másnak a jóga"
De te is tudod, hogy a kisebbségbe tartozol és akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!