Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rátok szoktak "fújjozni"?

Rátok szoktak "fújjozni"?

Figyelt kérdés

Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.

Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)

2016. márc. 28. 13:04
1 2 3 4 5
 31/50 Cortez70 ***** válasza:
Okés. Ehhez kepest azért sokat fejlődtél.
2016. márc. 28. 17:22
 32/50 anonim ***** válasza:
Neharagudj de hova akarsz te szálkásítani, meg mit? Ide megmondom, hogy fos az étrended, vagy nincs is.
2016. márc. 28. 17:24
 33/50 Cortez70 ***** válasza:
Tömegelj még szerintem is. Mellre kellene jobban figyelni.
2016. márc. 28. 17:27
 34/50 anonim ***** válasza:
Jövő nyárra tervezem, még 1 évig tömegelek és utánna szálkásítanék.
2016. márc. 28. 17:30
 35/50 anonim ***** válasza:
66%-os szerintem mellezz többet. Nem fikázás vagy ilyesmi.
2016. márc. 28. 18:54
 36/50 anonim ***** válasza:
tudom itt mindenki 300 kilóval nyom fekve 2 hét alatt jay cutler formája van meg 30 cm a farka hazug kis .... vagytok
2016. márc. 28. 18:58
 37/50 anonim ***** válasza:
Nyugi már. :)
2016. márc. 28. 19:06
 38/50 anonim ***** válasza:
72%
Félig egyetértek veled. Mert nagyon gáz, amikor a tudatlanok beszólogatnak. Mindenki nagyon okos amikor nem róla van szó. De z is gáz, hogy feszengsz nekik vagy a tükörnek. Persze, hogy kapod utána a dumát, hogy ez is buta gyúrós, mint a többi. Azt latja beloled hogy az eleted egyik legfontisabb momentuma ferfikent, hogy szepek legyenek az izmaid. Ez mivel jobb, mint egy plazap*csa, akinek a legfontosabb a szep test? Semmivel. A pszichologusok mekkaja minden edzőterem. Ja igen, én is gyúrok hosszú évek óta, de soha nem látnak feszítgetni. Alázat. Cserébe senki nem sorol az agyatlan gyúrós kategóriába. Te se adj rá okot.
2016. márc. 28. 19:19
 39/50 A kérdező kommentje:
Haver, én csak itthon feszengek magamnak a tükörbe, azt is ritkán. Jó, manapság többet, mivel diéta megy, ezért keresem a változásokat és jó érzés látni. Ha anyám a fürdőben vagy a folyosón meglát a tükör előtt, arról nem tehetek, persze nem fél órákat állok ott, csak jó látni új ereket magamon és az izomtapadást is. Ha feszengek, akkor is csak magamnak, nem anyáméknak, nem miattuk csinálom, magam miatt. Ha mások miatt csinálnám, már rég nem csinálnám. :)
2016. márc. 28. 19:21
 40/50 anonim ***** válasza:
nem nyom senki annyival és senki nem jay cutler de 32 esnél mindenkinek nagyobb a keze
2016. márc. 28. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!