Rátok szoktak "fújjozni"?
Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.
Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)
Jó felfogtuk nem vagyok vastag gyerek, de inkább leszek vékonyan sportos, mint izmosabb de fedettebb. Fél éve kondizok, de ez csak kiegészítő edzés nálam, inkább futni szoktam sokat és kajakozni járok.
Akkor elnézést többre emlékeztem, itt van rólam egy kicsit több mint fél éves kép.
A fejlődés látszik, de jövő nyárra egyértelműen kellene egy szálkásítás, mert azért van rajtam zsír is. Nem akartam kötözködni, mert sem kinézetben sem életkorban nem vagyunk nagyon egy szinten, béke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!