Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rátok szoktak "fújjozni"?

Rátok szoktak "fújjozni"?

Figyelt kérdés

Tesóm szokott néha, amikor ránéz a karomra és látja az ereket, hogy milyen undorító már. Imádom, amikor szóvá teszi, ez nekem csak elismerés, hogy végre kevesebb a tzs és működik a diéta. Vagy szokott az izomrostokra is fújjozni vagy mondjuk mikor megnézem magam a tükörben(Nyilván néha megnézem, mert ugye ez a fő mérvadó dolog.) és rákérdez, hogy mire jó ez az egész. Örömmel töltenek el ezek a lenézések és beszólások. Anyám is szokott néha, amikor mondjuk lenmagolajat tolok be vagy a napi 6 szem vitamint egyszerre, vagy amikor nem eszek velük kalácsot és öblítem le kólával.

Veletek szokott lenni ilyen? Ha igen, mit éreztek ilyenkor? Számomra ez is az egyik örömteli része ennek az életmódnak. :)

2016. márc. 28. 13:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
0%
70 kg 170 centihez az sovány, éhezők viadala...
2016. márc. 28. 16:09
 22/50 Cortez70 ***** válasza:
Nokedli a 70 kg. Én 173 vagyok és 84 kg nem sok zsírral. Es még én sem vagyok túl izmos. Mondjuk nekem senki nem ugat be az tuti. :)
2016. márc. 28. 16:17
 23/50 anonim ***** válasza:

Jó felfogtuk nem vagyok vastag gyerek, de inkább leszek vékonyan sportos, mint izmosabb de fedettebb. Fél éve kondizok, de ez csak kiegészítő edzés nálam, inkább futni szoktam sokat és kajakozni járok.

[link]

2016. márc. 28. 16:33
 24/50 Cortez70 ***** válasza:
Hát nem vagy nálam szálkásabb semmivel.
2016. márc. 28. 16:54
 25/50 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom van közel 30 évnyi kondizás előnyöd, szóval kár kettőnk között párhuzamot vonni.
2016. márc. 28. 16:57
 26/50 Cortez70 ***** válasza:
40 fölött lenni már hátrány. A te logikáddal aki meg 80 éves és edz 50 éve annak még jobb a formája, nem? Hiszen kónnyű neki, 50 éve edz. :)
2016. márc. 28. 17:10
 27/50 anonim ***** válasza:
Értem én, de te 50 körül vagy, most vagy a "csúcson" nem? Azt akartam mondani, hogy ha már énis edzenék 5-10 éve, nyílván nem lennék ilyen nyeszlett.
2016. márc. 28. 17:14
 28/50 anonim ***** válasza:
Azért a fedettség meg a kisfiú fizikum között van rengeteg átmenet. Amúgy nem oltásból, mert, ha te így jól érzed magad a bőrödben az a lényeg, más nem számít.
2016. márc. 28. 17:15
 29/50 Cortez70 ***** válasza:
45 vagyok öcsi, nem 50.
2016. márc. 28. 17:17
 30/50 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést többre emlékeztem, itt van rólam egy kicsit több mint fél éves kép.

[link]

A fejlődés látszik, de jövő nyárra egyértelműen kellene egy szálkásítás, mert azért van rajtam zsír is. Nem akartam kötözködni, mert sem kinézetben sem életkorban nem vagyunk nagyon egy szinten, béke?

2016. márc. 28. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!