Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kúrát szoktak csinálni?...

Egy kúrát szoktak csinálni? Nem megy le minden plusz?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy valaki egész életében csak egy kúrát csinál, és aztán fent is marad abból valamennyi? vagy totál értelmetlen dolog? Csak rendszeres kúrák mellet van megmaradt izomtömeg? vagy megmarad utána is egy része akkor is ha az illető többet nem szúr?
2016. ápr. 4. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, de. Viszont ki lehet úgy jönni kúrából, hogy magasabb legyen az androgén szinted mint előtte és úgy is maradjon. Legalábbis hallottam ilyenről. TRT-ből is gyakran ki tudják hozni az endokrinológusok a pácienst és jóval magasabb lesz a tesztoszteronszintje mint előtte volt.

Többet nem tudok mondani, nincs rálátásom erre a részre. A tesztó nélküli tesztoszteronszint növelést sem vágom egyáltalán. Gondolok itt a tisztán hcg és antiösztrogén dolgokra.

2016. ápr. 4. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
nem marad meg! nincs egy kúra csak első kúra van
2016. ápr. 4. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
kurával hozott szint csak kurával tartható hosszú távon
2016. ápr. 4. 23:28
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
Egy része megmaradhat, de genetika és levezetésfüggő is, hogy kinek mennyi marad.
2016. ápr. 5. 05:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Cortez jól írta, részben megmarad, részben pedig lemegy. Egy kúra nincs, csak első. Én is csak egyet akartam csinálni. :)
2016. ápr. 5. 05:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Létezik olyan hogy valaki egész életében csak egy kúrát csinál, és aztán fent is marad abból valamennyi?

- Létezik olyan. Én. Kipróbáltam, szép volt, jó volt, de minek? Fenn maradt belőle valamennyi, de nem sok.

vagy totál értelmetlen dolog?

- Totál értelmetlen dolog.

Csak rendszeres kúrák mellet van megmaradt izomtömeg?

- Szerintem igen.

vagy megmarad utána is egy része akkor is ha az illető többet nem szúr?

- Figyelj, előbb-utóbb a megmaradt is lemegy, mert visszaáll a szervezeted alapszintre.

2016. ápr. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!