Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki elkezd sulyokkal...

Ha valaki elkezd sulyokkal edzeni.3 honap vegere hany kg val kellene mar guggolnia? Csaj

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 10:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány kg-al guggolsz, hanem az, hogy stimulálod-e az izmokat. Lehet guggolni 1-et 100 kg-val, de 60-al 15 lassú, koncentrált ismétlés sokkal többet ér. Ja, és FŐDIG :D
2016. jún. 2. 10:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze ertem. De altalaba 3honap utan a csajok hany kgval guggolnak mar?
2016. jún. 2. 10:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, de lényegtelen mennyivel gugolsz..

Étrend van?

2016. jún. 2. 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát figyelj, én srác vagyok, 2 éve edzek, eddig 100 kg volt a max. én 60-70 kg-al lazán meg tudom edzeni a combom. Egyrészről féltem a térdem (családi hajlam meg van rendesen a szar térdre :D ), másrészt nem látom értelmét feljebb menni, mert így is majd meghalok az utolsó sorozat végére. :D
2016. jún. 2. 10:47
 5/15 A kérdező kommentje:

Igen etrend van...na jo..neha muszaly megennem egy kis csokit.;)).

Koszi a valaszt mindenkinek...

2016. jún. 2. 10:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Elvileg egy csaj egy év edzés után tud a saját testsúlyával guggolni.

Én januárban kezdtem edzeni, teljesen nulláról (sőt, inkább mínuszról, február elején még csak 3 kg-s egykezesekkel ment), Smith keretben 15 kg + a rúd (nálunk 28 kg), szabad súllyal még csak most kezdek barátkozni, úgy 10 kg + a rúd (ez nem tudom, mennyi, de könnyebb, mint a Smith keretben, 20 kg-ra tippelek).

Hogy mennyivel illene, azt passzolom...

2016. jún. 2. 12:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok az eredményhez, de miért kellet így elengedni magad előtte?

2016. jún. 2. 12:31
 8/15 A kérdező kommentje:

En regota vegzek guggolasokat..de akkoriba persze nem figyeltem a kajakra s na. Egyenlo 0val ;)).

Most komolyabban veszem mar.. eleinte suly nelkul csinaltam..aztan kezisulyzoval (10kg). S most 2 hete 20 kg ruddal csinalom.. aztan most meg kellene emelnem a sulyon.

2016. jún. 2. 12:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lógod el az edzéseket fél év után illene a saját súlyoddal guggolni párat. Ez a normál szint nem kiemelkedő.
2016. jún. 2. 12:40
 10/15 anonim ***** válasza:

#7: Jó kérdés, nem tudom... Hosszú évek/évtizedek folyamata volt.

#9: A saját testsúllyal guggolás fél év alatt nem a férfiaknál normál szint?

2016. jún. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!