Hogyan lehet sérvet kapni ha kis súlyokkal dolgozom?
3 éve nem gyúrtam mert fizikai munkám volt és 3 hete újra elkezdtem, viszont sérvgyanús sérülésem van. Egyelőre a doki azt mondta, hogy biztosan nem egy súlyos eset, viszont látszik, hogy ki van dudorodva az hasfalam alul egy helyen és ezért elküldött további vizsgálatokra.
De kérdem én, hogyan lehetséges ez, hiszen nem ugrottam neki egyből azoknak a súlyoknak amikkel valamikor max dolgoztam, úgy kb. harmad akkora súlyokkal kezdtem csupán és fokozatosan, két-három hónap alatt akartam csak elérni a régi maximumot. Hogy lehet sérvet kapni, ha 60 kilóval mellezem, 30 kilóval bicepszezem, hátgépen is max 40-50 kilót húztam le. Szóval egyáltalán nem akkor súlyokat raktam fel, amikkel megszakadnék.
Mindig övet kell hordani?
Ha kiderül, hogy kisebb fajta sérvem van, akkor a gyúrásnak befellegzett egy életre? Meg a fizikai munkának is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!