Hogyan lehet szabad súlyokkal edzeni a "húzódzkodós" hátizmot?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 15:33
31/47 anonim válasza:
és ez a gyökér azért regisztrált, hogy ide jöhessen ugatni xdd kiégek
32/47 anonim válasza:
amúgy hol értékrend az hogy mesékre vered a fa...szod?
33/47 anonim válasza:
homokheroldkám,inkább igyál egy fehérjeséket és szard is ki gyorsan..mert a büdös életben nemfogsz tudni dolgozni a kis puha kezecskéiddel :D csapágyas már? 30-50kg súlyemelésnél úgy ordítassz mint egy tüzérségi üteg? :D adnék én neked kétkezű munkát,de a tangádat elöntené az éjjelikakaó
34/47 anonim válasza:
még jó h van munkám. mi van itt, prolitalálkozó? amúgy szerintem keményebb a tenyerem :DDD
35/47 anonim válasza:
47 éves vagyok és én is kondizom,de nemhiszem hogy a vajkezed elég lenne ahhoz hogy megtudj fogni egy 50kgs cementet....kisfiam,tanulj tiszteletet mihamarabb! a nyilasmagyar gyereket meg ne szekáljátok! ti hazátlanok vagytok,ez még egy ilyen kérdésben is elég szégyen!
36/47 anonim válasza:
vicc vasárnap van vagy mif..s?
37/47 anonim válasza:
amúgy ki a ge..ci kérdezte hogy hány éves vagy?
39/47 anonim válasza:
villantsad egy formát, ami csak a munkától, de izmos :D:D
amúgy ez a telibevert internet, itt ne várj illemet
40/47 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!