2 hét kihagyás után ugyanazokkal a súlyokkal próbálkozzak mint előtte?
én nem értem, megfogod, megpróbálod, ha sok, akkor keresel kisebbet. most ezt ki kell irni kérdésnek? lehet hogy kicsit gyengültél, nem biztos, de ha igen, jövőhétre már ugyanott fogsz tartani, ahol addig.
amúgy érzés alapján és nem számok alapján kell edzeni. lehet 60 kilóval is úgy fekveonymni hogy meghalj, meg 100al is úgy, hogy semmi. a számok nem jelentenek semmit.
Én sem értem, én megpróbálom és meglátom. Még roppant kezdő vagyok, de a 2 hét kihagyás után nem volt semmi gond. Bezzeg bejött egy rossz alvás vagy ettem edzés előtt, mert így jött ki és máris nem ment az, ami 2-3 nappal azelőtt...
De ha félsz, próbálhatod kisebb súllyal s ha túl könnyű, emeled. Az izomlázas dolgokhoz nem értek, nekem sosincs kegyetlen, de egészen más szinten mozgunk, ez biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!