Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kihagyás, pihenés edzéssel?

Kihagyás, pihenés edzéssel?

Figyelt kérdés
2 éve nem volt igazi kihagyásom, max 2 nap, azon kívül edzettem, most úgy érzem fáradt vagyok, nem regenerálódom rendesen, ezért arra gondoltam kihagynék egy hetet edzéssel. Szerintetek?
2016. máj. 27. 14:24
 1/4 crudy ***** válasza:
Ezt sokan csinálják, van aki esküszik rá. De előbb inkább néz körbe h miért stagnálhatsz. Ha azt mondod h nincs regenerálódásod akkor gondolom az izmokat rendesen szétbarmolod. Csak az maradt h vagy a kajád vagy a pihenésed nincs rendben. Én a pihenőre gyanakszom.
2016. máj. 27. 14:43
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
Nyugodtan kihagyhatsz egy hetet, pár havonta nem árt.
2016. máj. 27. 14:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindkettőtöknek. Kajám rendben van, pihenés is (napi 250 gramm fehérje, ch-zsír úgy igazítva havi 1-2 plusz kg jön rám, tömegelek, napi 8-9 óra alvás megvan, nem nagyon végzem fizikai munkát (maximum amit otthon meg kell csinálni ház körül). Cortez, te szoktál kihagyni? Van aki az mondja csak váltsak edzésben (magas ismétlés pl, vagy bármi).
2016. máj. 27. 16:10
 4/4 Cortez70 ***** válasza:

Nem kell 250g fehérje, elég 2g x ttkg. Gondolom nem 120 kiló vagy.:) Ha több fehérje megy, akkor csak drágábbat szarsz, de nem lesz előnye naturálban.

Én nem hagyok ki, mert hulye vagyok. De nekem is kellene pihenni.:)

Nem kell kis súlyos edzés, inkább válts egy időre teljes testes edzésre. Pl icf 5x5

2016. máj. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!