Sok a pihenés? Vagy pont jó?
Figyelt kérdés
Felhúzást általában fél óra alatt toljuk le az edzőtársammal,5x8-akat nyomunk,jelenleg én 113al húzok fel ő pedig 143-153-al.Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ez sok pihenő(kérdőjel) :) 80kg körül mozgunk. :)2016. máj. 12. 21:56
1/9 anonim válasza:
1 gyakorlatot fél óra alatt csináltok meg?
2/9 A kérdező kommentje:
25 perc. :) Kell a pihenés mivel nekem ez úgymond "nagy súly" a maxom 160-170kg de ezt a súlyt 8x emelem meg,nem 1x.
2016. máj. 12. 22:43
3/9 A kérdező kommentje:
25-30 perc*
2016. máj. 12. 22:43
4/9 Kisboltos válasza:
Én ennyi idő alatt majdnem le is hátazok. Van benne felhúzás is.
6/9 anonim válasza:
Én is szoktam sokat pihenni, főleg lábnapon, ott van, hógy 1.5-2 órára is elhúzom az edzést a pihenőkkel... De ha sietni kell, akkor 40 perc alatt lenyomom
7/9 anonim válasza:
Ember 30 perc alatt kb mindenki le tud hátazni :D Te meg elba*szol 1 gyakorlatra fél órát?
8/9 A kérdező kommentje:
Jójó. :) Hát igyekszek de kiveszi az erőmet..nagyon megterhelő gyakorlat. :(
2016. máj. 13. 23:07
9/9 anonim válasza:
Inkább végezzen egy nagy és tényleg hatásos gyakorlatot, mint hogy csigás izolációs baromságokkal pazarolja el az edzésidőt, ahogyan a többség a teremben :D Deadliftből azért lehet, hogy sok az 5 munkasorozat, inkább kevesebb sorozat és ismétlésszám kéne, de nagyobb súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!