Kenzo Tenma kérdése:
Szerintetek edzés vagy pihenés?
Figyelt kérdés
Vasárnap este óta náthás vagyok, nem nagy dolog, erősebb torokfájás, enyhe orrfolyás, garat telítődés. Azóta nem is edzettem, most viszont úgy érzem kezdek kilábalni az egészből. Jelenleg csak a torkom fáj egy kicsit és úgy edzenék már, hogy elgondolkodtam neki is látok. Csütörtök lévén éppen még lenne is időm letudni a szokásos heti edzésmunkát egy kis csúszással.
Ti edzenétek a helyemben, vagy ezt a hetet már hagynátok?
2016. ápr. 7. 19:27
1/5 anonim válasza:
pihenés betegen nem jó edzeni nem tud jól regenerálódni a szervezet most nem történik semmi ha kihagysz 1 hetet
2/5 anonim válasza:
Ebben az estebne meg szoktam tisztelni a terembe járó társakat azzal, hogy nem fertőzöm szét őket. Ha otthon edzel akkor kifele jövet már lehet egy alacsony intenzitásút átmozgatni.
3/5 anonim válasza:
Ha mar hetvegere teljesen jol vagy akkor mehet egy de most meg nem kell eroltetni
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jövő hét.. köszönöm a válaszokat. :)
2016. ápr. 7. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!