Attól hogy nem szeretek edzeni de maga az edzés jó és a kaja/pihenés is az befolyásol valamit a fejlődésbe?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nem szeretek kondizni járni. Viszont az étrendem jó, a pihenés ,edzés is rendben van, látom hogy fejlődök, kérdés ha lélektanilag ennyire negatívan állok hozzá, hogy konkrétan utálok eddzeni, az befolyásolja a fejlődés ütemét?2016. márc. 10. 13:35
1/7 anonim válasza:
Pedig az a legjobb az egeszbe
Hat jobb lenne ha szeretnel edzeni mert azert valamit javit rajta az is
2/7 A kérdező kommentje:
futni, biciklizni szeretek, de maga az edzés kínszenvedés nekem, a legjobb része amikor kész vagyok és be vagyok durranva, az jó érzés.
2016. márc. 10. 13:52
3/7 EmiEmii válasza:
Ha tényleg lelkiismeretesen edzel, akkor nem hiszem, hogy bármit befolyásolna a dolog.
De felmerül a kérdés, hogy ha valamit nagyon nem szeretünk, azt meddig fogjuk csinálni? Maximum ezt befolyásolhatja.
Mióta edzel? Idővel talán megszereted.
4/7 A kérdező kommentje:
Másfél éve.
2016. márc. 10. 14:17
5/7 anonim válasza:
Nem tudom en mar az elso munka sorozattol betudok durranni arra nekem nem kell sokat varni
6/7 anonim válasza:
Nem tudom elkepzelni hogyan lehet valakinek olyan hobbija amit nem szeret.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen lejárok, mert szeretnék izmos lenni.
2016. márc. 10. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!