Láz elmúlása után még hány napot kell pihenni, hogy mehessek újra edzeni?
Figyelt kérdés
Vasárnap este kezdődött a betegség. Hetfotol Csutortokig nem voltam jol. Lázas voltam, valamikor csak hoemelkedes. Ezek valtogattak egymast. Pénteken már csak hőemelkedésem volt, és egyszer felment 38 fokra, de azt a lácsillapito gyorsan levitte. Ma reggel mertem es csak 36.5 volt. A mai nap lesz szerintem az első amikor úgy igazából jól leszek, és lázam sem lesz, remélhetőleg hőemelkedés sem. Innentől számítva mikor mehetek edzeni? Gondolom a holnapi nap kilőve, amugy is csak roviditett nyitva tartas lesz, szoval rengetegen lesznek. Hétfőn egyik terem sem lesz nyitva a környéken. Kedden mehetnék már?2016. márc. 26. 09:35
1/5 Cortez70 válasza:
Kedden simán mehetsz már, ha már ma is jól leszel.
2/5 anonim válasza:
Kedden szerintem is. De úgyis látni fogod.
3/5 A kérdező kommentje:
És holnap mehetnék, ha ma jól leszek? Vagy az még korai?
2016. márc. 26. 09:42
4/5 anonim válasza:
Azért várd meg a nap végét, mert reggel kevésbé lázas az ember, mint este. Mondjuk, kedden már érezni fogod, hogy elég jól vagy-e. Meg edzés közben azt is érezni fogod, hogy bírod.
5/5 anonim válasza:
Írtam egy regényt,de mivel felesleges,ezért inkább csak annyit írnék,hogy 40° -os láz ig felesleges levinned(inkább csak elhúzod a gyógyulást,és pazarlod a szervezet erőforrásait),a folyadékpótlásra figyelj nagyon.
"egyszer felment 38 fokra, de azt a lácsillapito gyorsan levitte"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!