Mi kell ahhoz, hogy Fradi meccsre mehessek?
Figyelt kérdés
Kell hozzá szurkolói kártya vagy elég, ha oda megyek a meccs előtt és a pénztárba megveszem vagy azt is előre kéne?2011. febr. 20. 09:42
2/7 anonim válasza:
szurkolói kártya kell, de ha felmész az ftc.hu-ra ott biztos megtalálsz minden infót.
4/7 anonim válasza:
Én Loki szurkoló vagyok <3 És fujj fujj Fradi!! Amúgy meg pénz-->jegy----->bátorság...
6/7 A kérdező kommentje:
Valaki írjon már egy normális választ, azt én is gondoltam, h pénz kell a jegyre, nem ingyen besétálok. Az érdekelne, h előre kéne csinálni kártyát vagy odamegyek amikor van a meccs és megveszem a pénztárban, vagy ezt is előre kéne?
2011. febr. 24. 21:16
7/7 anonim válasza:
Jobb, ha előre veszel jegyet, mert lehet , hogy amikor a meccs lesz akkor már nem lesz!!! Amúgy meg HAJRÁ LOKI (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!