A rizs szárazan, nyersen is ugyan olyan, mintha kifőzném?
Figyelt kérdés
Mivel kicsit szenvedős 300g rizset megenni, így arra gondoltam, hogy 50grammot lehörpintek nyersen vízzel.. Mit gondoltok?2016. aug. 30. 16:59
1/25 anonim válasza:
vágod hogy nem a rizs az egyetlen ch forrás a világon? és amúgy 300 g miért sok? egy étkezés
2/25 anonim válasza:
de amúgy ja van rizsliszt, csak mocsok az ize, de van pl puffasztott rizs is, ami rendesen finom, csinálsz hozzá vmi szószt, azt mártogatod.
3/25 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2016. aug. 30. 17:04
4/25 likebike válasza:
Egy étkezés alatt lemegy nekem ennyi.Amúgy nem jó ötlet,valakinek kifőzve is ízetlen,nemhogy nyersen.Szépen nyomjad le és kész,ha ennyi nem megy,akkor ez nem a te sportod,már bocs.
5/25 anonim válasza:
de nem értem az embereket, beleraksz BÁRMIT, zöldséget, hüvelyest, szószt, bármit, és már nem is érzed hogy rizs, sőt ha nem zacskósat vesz az ember, hanem rendes kilós nyers rizst, az rendesen finom, na meg ott vannak a füszerek is... az a NAPI 300 g rizs igen sovány
6/25 likebike válasza:
Meg van krumpli,hajdina,köles,bulgur,zab,tészta is a világon...
7/25 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor itt mindenki baromi okos és megmondja, hogy kinek-mi a sportja. De megnyugodhattok, a flegma, primitív, lenéző hozzászólásaitokkal nem mindenkinek tiportok a lelkecskéjébe. A kérdés az volt, hogy ugyan olyan-e szárazan megenni a rizst , mint főzve. Egy egyszerű 4 szavas válasz helyett ismét jött a lenéző, beképzelt savazás, hogy megmutathassátok mekkora a f4szotok. Súlyos bajok vannak fejben, ha egy virtuális oldalon, anonim emberek szúrkálódásával kell kicsit a saját egón csiszolni. Sajnálatos, szánalmas.
2016. aug. 30. 17:19
8/25 anonim válasza:
bocs hogy nem csak hogy válaszoltunk a kérdésedre, mész adtunk tippeket és tanácsoakt is. mi ilyen gonosz emberek vagyunk, elnézést :(((((
9/25 A kérdező kommentje:
"Tippeket, tanácsokat is" :)))))) Ez tetszett. Te mindig azt hiszed, hogy, ha bunkózva adsz elő valamit, az hatásosabb. Ideje lenne felnöni.
Nem kértem tanácsot. 1 kérdést tettem fel, helyette a szokásos megmondóskodás jött. Igaz már megszokhattuk ebben a topikban. :)
2016. aug. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!