Szoktatok bulizni menni? Érzitek ennek hátrányát hogy pl nem fejlődtök rendesen?
Figyelt kérdés
Ha szoktatok akkor milyen gyakran? Mit isztok? Vagy más?2016. aug. 28. 19:01
11/14 anonim válasza:
én sokkal inkább összeülök 3-4 haveral, aztán letelepedünk valahol, parkba, folyóparton, ilyesmi, viszünk sört bort rendelünk pizzát azt duma meg ökörködés. vagy csak csajokkal elmenni borozhatni, az is jó :)
12/14 anonim válasza:
Most nem jarok de mikor jartam akkor ugye este 9 kor mentem el otthonról addigra megvolt az egesz napi kaja, es mivel szombatonként jartam ezert masnap nem volt edzes igy semmi problema
13/14 anonim válasza:
--gömb--
Mivel a 23 év alatt, amióta a Láblógatós itt rohaszt a Földön, nem voltam még buliban, ezért semennyire nem hátráltat.
14/14 anonim válasza:
Az alkohol lebassza a tesztoszteronszinten, ami miatt lassul a fejlődés. Plusz ha keményen bulizol másnap nem tudsz nomrálisan edzeni felborul a rutin, ami nem lenne tragédia de ha rendszeresen csinálod hátráltat. Én minden hétvégén 1x vagy 2x bebasztam. Nem tett jót az edzésnek. Mondjuk én napi szinten boxoltam, ott annyira még nem is hátráltatott, de izomépítésnél hátráltat rndesen, le is csökkentettem a bulik számát, plusz nem is iszok annyit ha megyek. És józanul a kötözködő cigányokat is könnyebb kicsapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!