Szoktatok bulizni menni? Érzitek ennek hátrányát hogy pl nem fejlődtök rendesen?
Figyelt kérdés
Ha szoktatok akkor milyen gyakran? Mit isztok? Vagy más?2016. aug. 28. 19:01
1/14 anonim válasza:
igen, és nincs hátránya.
MIÉRT LENNE?
3/14 anonim válasza:
Mig jartam akkor 2 hetente 1 v 2 alkalom de inkabb 1. Elegge szetcsaptam magam mocsok modjara es masnap enni se ettem szoval baromira visszahuzott a fejlodesben.
Most ha megyek is akkor is ilyen 1 havonta de akkor se csapom szet magam. Masnap tudok edzeni.
4/14 anonim válasza:
kb 2-3 havonta iszok, de akkor nagyon, és semmi hátrányát nem láttam, hiába vagyok négykézláb hajnal 2-re, ha hetente csinálnám nyilván hátráltatna
5/14 zyzz.ae válasza:
Szoktam majdnem minden hétvégén. Ugyanúgy fejlődtem bulik mellett is.
6/14 anonim válasza:
valaki magyarázza már meg, hogyha megvan az edzés a kaja meg a pihenés, miért hátráltatna a fejlődésben az, hogy heti 1-2x elmész vhova?
7/14 anonim válasza:
En leirtam.
Mert nagyon sokat ittam es a masnapossag miatt nem tudtam enni se edzeni. Ezert.
8/14 anonim válasza:
a bulizás nem mindenkinél jelenti azt hogy detoxba kerülsz. megiszol mondjuk 2 sört 4 felest 2 fröccsöt, semmi bajod nem lesz, és másnap se, de pont jól érzed magad. vagy csak szivj el egy cigit, és kész.
9/14 zyzz.ae válasza:
Herold jól mondja. Én pl megiszok pár fröccsöt aztán ennyi. Az pont elég hogy érezzem de azért még észnél legyek.
10/14 anonim válasza:
Persze, már én is így csinálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!