Miert nem fejlodik rendesen a vallam?
Figyelt kérdés
ez a legelmaradottabb izomcsoportom. Sok mindent kiprobaltam mar, csinaltam mind a 3 deltara egyenkent 2 gyakorlatot, utana mar csak az oldalsora 2ot a tobbire 1et, most meg mindegyikre 1et csinalok. Az edzestervemet ugy raktam ossze h tobb nap valassza el a mellezestol.
Hetfo: hat-has
Kedd: mell
Szerda: lab
Csut: piheno
Pentek: kar
Szombat: vall-csuklya
Van hogy a penteki napot megcserelem a szombatival.
Probalkozzak a heti 2x-i edzessel vagy tobbet edzek ra heti 1 alkalommal?
Nem tudom mi lenne a jobb,edzem kicsit alul mert lehet h az elsovallam mar melledzeskor kinyiffan vagy inkabb eroteljesebben vagy tobbszor?
2016. júl. 26. 22:52
1/7 anonim válasza:
tobbet edzed! Nehez a vallat tuledzeni.
3/7 A kérdező kommentje:
A vallbolnyomasokat annyival csinalom amennyivel tudom, de az oldalemelest probalom szabalyosan, lassan kivotelezni persze nem tul kis sullyal
2016. júl. 27. 00:49
4/7 A kérdező kommentje:
Tobbet? Tobszor egy heten vagy tobb gyakorlattal heti 1x
2016. júl. 27. 00:50
5/7 Cortez70 válasza:
Ahogy írod: vagy kétszer és akkor minden fejre 1 gyakorlat, vagy heti egyszer piríts oda több gyakorlattal. Nem bonyolult.
6/7 anonim válasza:
Basszal neki oda rendesen. Oke, h izolalsz, szabalyoskodsz, de nyugodtan menj feljebb 1 vagy inkabb 2 sullyal oldalemelesnel, aztan hagy szoljon, amit bir. Nembaj ha a vegen mar picit dolongelsz, lenduletet is adsz bele, erezni kell, az a lenyeg, h egjen, fajjon. A lenyeg h utolso ismetles legyen az, amit most csinalsz, szabalyosan, izolalva, de az viszont bukasig. Hatso deltara en mindenkeppen 2 gyakorlatot csinalnek, ha birod akkor szuperszettben. Keresztcsigas huzas, keretben, tarogato gepen forditott ulessel, csigas gepen felso allasbol tricepszkotellel, kezisulyzoval dontott torzsu emeles, de van meg boven amibol valaszthatsz, neked mitol kezd el egni. Az elso delta a legegyszerubb az kap eleg sokszor, illetve az eloreemelesnek is rengeteg valtozata van.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2016. júl. 27. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!