Ha valaki rendesen folyamatosan orvosi vizsgálattal és edző segitségével koxol az ugyan ugy egészséges ember is marathat és élhet mint egy átlag ember?
most őszintén, 1000 emberből hány járna igy, profi orvosi ellenőrzés mellett, profin összerakott kúrával, heti 500 mg tesztóval? hcg zita clomid arimidex mellett?
én nem tudom, kérdezem.
Ne kerdezz ilyet, mert tudod, hogy ne lehet rá válaszolni. Senki nem tudja. Eleve nem reális az, hogy ezer embert orvosi tisztasagu szerekkel, orvosi ellenorzes mellett, tesztoval pumpalnak.
Nezzuk mashogy. Ezer foldi halando, megveszi a kis enat, sustat a HVCS-tol. Szajhagyomany utjan elnyom 20 milit, igy ugy amugy, ez se kell az se kell az is minek. Szerinted hanynak lesz baja? Soknak. Ez sajnos valoszinubb mint amit te mondtal...
Ha nem vagy hülye, orvos és edző nélkül sem lesz semmi bajod. Maximum nagyon hosszútávon, de az orvossal is megvan, és azt befolyásolni nem igazán lehet.
Évek óta használok doppingot, versenyzek is, szóval elhiheted, hogy nem csak szuszi deca ment. Pont a múlt héten kaptam meg a vérképet, ultrahangot, ekg stb minden tökéletes. Edzőm sincs, orvosom se.
Ha ésszel csinálod, nagyon lecsökken a kockázat.
Mellesleg mi az, hogy élhet mint egy átlagos ember? Azt hiszed attól, hogy valaki használ valamit már egyből lerohadnak a veséi, leáll a mája a heréi pedig akkorák lesznek mint egy földimogyi?
"Ésszerű dózisokkal a szteroidok meg tudják szépíteni az életet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!