Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segitenétek fegyencedzéssel...

Szatyi94 kérdése:

Segitenétek fegyencedzéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a fegyencedzés egy könyv címe amibe minden le van írva stb, de engem most nem az érdekel, hanem az hogy a fegyencedzéssel végzett gyakorlatok mennyire hatàsosak a szervezetre, lehet-e nőni tőle(mellnek, karnak, hàtnak, vàllnak, lábnak akàrminek), lehetek-e tőle izmos, lehetek-e tőle fitt, és hogy annyi izom jön-e egy év alatt annyit mintha konditerembe jàrnék persze segédanyagok nélkül. A konditerem utazàs és anyagilag miatt nem megoldható, egy műtét miatt nem emelhetem a jobb kezem olyan magasra hogy húzzam magam, de nem tudom hol olvastam hogy a földről fekvő helyzetbe is lehet húzódzkodni, ha húzom fel magam a rúdhoz. Igaz ez?

Sajnos nincs semmi olyan amivel tudnék edzeni, de megtudom oldani ezt a problémàmat!

22 éves vagyok, 174 cm magas, 65 kg és szégyen nem szégyen de 27-es karom van. Ezek jó adatok ahoz hogy csinàljam???

Izmosodni akarok, és légyszives normàlis válaszok jöhetnek akàrmennyi, de most màr végre szeretném elkezdeni. Nem arra kérek senkit hogy csinàlja helyettem, csak azt hogy segitsetek, de aki tud írni egy kezdőnek edzéstervet mikor mit csinàljak, akkor azt is megköszönném. Mikor és hogyan edzek hasra, karra, mellre, làbra, hàtra meg még amire lehetséges és megoldható! És télen vagy nyàron előnyössebb az edzés, egyedül vagy egy haverral! Minden érdekel!:) A válaszokat előre is köszönöm!:)

2016. aug. 22. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ha izmosodni akarsz akkor kondizz. a street workout és a saját testsúlyos gyakorlatok a mozdulatokról ugrabugrálásról szólnak, nem a tömegről. nézzed meg bármelyik világbajok SW-st, nem izmosak.
2016. aug. 22. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Izmos nem leszel tole. De ahogy latom okos se vagy"seged amyagok" uram isten

Egyel aztan csinald de olyan izmos nem leszel mintkonditol

2016. aug. 22. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Csináld nyugodtan az alapgyakorlatokat:

Húzódzkodás, tolódzkodás, fekvő, kézállásból karhajlítás, lábemelés, guggolás.

És ami a legfontosabb, járj mellette konditerembe, vagy vegyél pár súlyzót. Decathlonból egész olcsón lehet rendelni.

Én 2 évig sw-ztem és azóta kezdtem el izmosodni amióta súlyzózom mellé. Na meg nyilván úgy is kell kajálni.

2016. aug. 22. 14:42
 4/4 aikiboxer ***** válasza:
Egy darabig el lehet vele jutni ha a kajád rendben van; ha nem vagy azzal elégedett, akkor mehetsz tovább súlyzókkal.
2016. aug. 22. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!