Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításkor melyik a...

Szálkásításkor melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy nem ettem semmilyen magvat vagy ilyesmit, csak ami a húsban van zsír az volt a zsírbevitelem. Magas fehérjén és közepes ch-n szálkásítottam. Jobb lenne lejjebb vennem a ch-t és több zsírt bevinni?

2016. aug. 21. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
igen. magas fehérje közepes zsir alacsony ch. a zsirnak a biológiai értéke sokkal jobb, laktatóbb is, nem is dobja fel a vércukrot, stbstb
2016. aug. 21. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
És a zsírt miből vigyem be? Magvak jók lesznek, pl. Mogyoró?
2016. aug. 22. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
ja. mandula dió etc. de amúgy google: vegan fat soucres
2016. aug. 22. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
És mennyivel több zsírt kéne bevinnem? Kb. 80 kg vagyok, eddig úgy szálkásítottam, hogy 170g fehérje, kb.180g ch és 50g zsír.
2016. aug. 22. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
ember függő. mindenkinek más az anyagcseréje. legalább annyi zsir menjen aháhy kb vagy. ha 80 akkor 80 g, számold ki kalóriába, és annak megfelelő CH-t vonj le
2016. aug. 22. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. aug. 22. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerinted ez jó lesz ha elosztom 3-4 étkezésre?


kcal: 2150

ch: 150

fehérje: 200g

zsír: 77g


80g zabpehely

700g csirkemell

100g földimogyoró

400g burgonya

400g brokkoli

halolaj

2016. aug. 22. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Ennék mást is a ch és fehérjeforrást csirkemellen és burgonyán kívűl.
2016. aug. 22. 12:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!