Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az mennyire baj, hogy ha...

Az mennyire baj, hogy ha szálkásításkor rántott húst eszek?

Figyelt kérdés
Nem 1 alkalomra gondoltam, kb. heti 2 alkalommal. Beleszámolnám a panírt az étrendembe, de a többi nem lenne baj? Liszt--> gyors ch, sok olaj stbb... Ezek nem akadályoznák a szálkásodásomat?

2016. aug. 21. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
süsd ki sütőbe, máris nincs olaj, rakj liszt helyett zablisztet rá, és van egy tök okés kajád, én is sokszor eszem szálkásításkor, annyi hogy ilyenkor kevesebb/semennyi rizst nem eszek hozzá, mivel a zablisztbe van CH.
2016. aug. 21. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ezt hogyan kéne csinálni? Sütőben még nem sütöttem semmit. És mit csináljak ha nincs zabliszt, a darált zabpehely is jó?
2016. aug. 21. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem az lenne, hogy a sütőben nem szárad ki?
2016. aug. 21. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Darált zab is jó, fogod a húst, tojás+darált zab a külseje, és ha van olajspréd azzal fújd be (szilikonos sütőpapirt rakj alulra h ne ragadjon le) vagy egy nagyon kevés olajat rakj rá, és kb 200 fokos sütőbe berakod, 10 perc után megfordítod és még 10 perc és kb kész is, nézni kell.
2016. aug. 21. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!