Haladó női edzéstervet hogyan változtassam meg (láb) hogy hatékonyabb vagy másabb legyen? Ezt két hónapja csinálom, attól, hogy emelem a súlyt érzem minden edzés végén, viszont kezdem unni kicsit.
Ez a mostani edzéstervem:
1. Lábnyújtás 3 x 20 db 45 kg-al,
2. Ülő combhajlító 3 x 20 db 45 kg-al,
3. kitörés 10 kg súllyal, 4 x 20 mindkét lábra,
4. combközelítő 20 db 20 kg.-al, 20 db 30 kg.-al, 20 db 45 kg-al,
5. combtávolító, ugyanígy mint a közelítő,
6. lábtolón 20 db 40 kg.-al, 20 db 50 kg.-al, egészen 90-ig, 100 kg,-nál kétszer 10 db megy csak még,
7. vádli lábtolón 30 kg-al 3 x 20 db,
8. keretben guggolás 30 kg.-al 20 db, 40 kg.-al 20 db és 50 kg.-al 10 db.
Köszi fiúk.. ezért írtam ki a kérdést:-)
Mert a teremben nincs kitől kérdezni, ezt teljesen magamtól találtam ki, illetve netes edzésterveket alakítottam magamhoz.
Ha hülyeség, akkor bocsi. De jobb mint otthon tespedni.
Hat figyelj en labnapon 3 gyakorlatot csinalok mindig es novok mint a gomba igyis.. Figyeld:
Guggalas 3 sorozat bemelegito noveko sullyal aztan kb 5 sorozat nagy sullyal amibe megy 5-6 ismetles. Ezutan labtolon csinalok 1-2 sorozat benelegitest majd 4 sorozat nagy sullyal 6-8 ismetles.
Aztan vadlira csinalok 5 sorozatot valami gepen kb 8 v 10 ismetlessel. Probald ki szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!