Lábedzésemet mivel egészítsem ki/ változtassam meg?
15/f, hétfőn/szerdán/pénteken járok konditerembe, pénteken láb + váll edzés, ebből a láb érdekelne. Eddig a gyakorlatok: lábtolás, farizomgép, lábtológépen vádli.
Azt hallottam, hogy a farizomgépet ki kéne vennem (azt kitörés helyett csináltam mert nehezen ment az egyensúlyozás, de végülis ha valami emelvényre rakom a lábam akkor nem vészes) továbbá mondták, hogy lábtolás nem elég, kell guggolás is (amit én erőkeretbe végeznék.) Szerintetek? előre is köszi.
Valamiféle guggolás legyen mindenképp. Eleinte kis súllyal próbáld, hogy elsajátítsd a helyes testtartást, különben könnyen meg is sérülhetsz.
A kitörés is tökéletes, ezt is eleinte kis súllyal kezdd, és előbb-utóbb hozzászoksz, simán menni fog az egyensúlyozás.
A "combbicepszre" mehetne lábhajlítás.
Vádlira jó amit írtál, továbbá cserélgesd mindig pl a szamárvádlival, ülő vádlival.
guggolás
lábnyújtás
lábhajlítás
vádli
ennyi bőven elég 15 évesen.
a guggolást meg semmiképen ne keretben csináld.
ha nem tudsz guggolni,akkor először saját testsúllyal gyakorold ki a mozgást otthon.
http://www.youtube.com/watch?v=H2YO86iOT2A
3x50et 1 hónapig heti 2x.
ha megvan,akkor nyomathatod súllyal is a teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!