Mellről nyomni smith gépen nehezebb vagy szabad súllyal?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek,smith gépen nyom 55 körül ülve,én szabad súllyal állva.Ki az erősenb?2016. aug. 9. 13:06
1/10 Cortez70 válasza:
Mindenki abban erős amelyiket rendszeresen végzi.
2/10 anonim válasza:
te, de csak ha szabályosan csinálod, és jó mélyre beengeded
3/10 A kérdező kommentje:
Nem állítom meg útközben,visszarakom a mellemre és onnan nyomom
2016. aug. 9. 13:15
5/10 anonim válasza:
Sztem úgy érti,hogy nem állítja meg lefelé,hanem eléri vele a mellkast,és onnan nyomja vissza. Teljes mozgastartomany.
7/10 anonim válasza:
Vágom, azért is írtam, hogy teljes mozgástartomány. Csak gondolom látott olyat, mint mi is, hogy még állig se engedik be, aztán már pattintják is fel, jól átugorva a negatív szakaszt :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg a másik gyerek, mert ha ülsz akkor nem tudsz rasegiteni, meg a Smith gepen nehezebb
9/10 anonim válasza:
viszont nem a hátadba koncentrálódik a terhelés, és jobban szeretek ülve, erősebb is vagyok
10/10 anonim válasza:
En is ülve nyomom, de egykezes sulyzokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!