Ha gyúrás után fekvőtámaszokat, vagy kisebb súllyal állóképességjavító gyakorlatokat csinálok, az rontja a nehezebb edzés eredményét?
Figyelt kérdés
Hogyan "alakul" akkor az izom?2011. júl. 8. 11:27
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés. De inkább előbb a fekvőt, ne edzés végén.
2/5 anonim válasza:
Rendesen megdolgozod a melled, utána te próbálhatsz állóképességre nyomni úgyse fog menni. Végső kikészítésre talán használható vagy bemelegítésnek. Alakulni meg sehogy nem fog, az izmodnak nincs agya, nem tudja hogy te most nem fekve nyomsz csak fekvőzöl, ezért másmilyen lesz.
3/5 anonim válasza:
Kisebb súllyal végzett gyakorlattól nőne az állóképesség?
Ilyet sem hallottam még.
Ha állóképességet is akarsz,akkor pihenő napokon ugrókötelezz,kocogj,meg zsákolj.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gondoltam rá hogy inkább előtte, csak utána akartam, levezetésnek. A másik hogy úgy tudtam, mindenféle edzés, aminél a súly kicsi ahhoz, hogy erőt növeljen, vagy izmot, az állóképeséget javít. Persze lehet nem annyira mint a kötelezés, zsákolás és a többi
2011. júl. 8. 14:43
5/5 anonim válasza:
Izomállóképességről van szó nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!