Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap edzés kimaradt (gyúrás...

Balazs00xx kérdése:

3 hónap edzés kimaradt (gyúrás) megzuhantam, mit kezdjek h visszafejlődjek formás legyek ismét?

Figyelt kérdés
3 hónapja nem edzettem anyagi problémák miatt, illetve családi, 20 éves vagyok előtte 2 évig csináltam eléggé kevés volt az időm fél éve de 3 hónap alatt egyátalán nem voltam megzuhantam felszedtem jópár kg-t és izom veszteség :\ szóval várom az ötelteket , Bármifélék is azok érdekelnek !! jöv héttől ismét elkezdem !!
2011. jún. 30. 14:57
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
itt egy motivációs anyag : [link]
2011. jún. 30. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
edzé' újra
2011. jún. 30. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:

én igazából valamilyen edzésterv szerűségre gondoltam,

futás ajánlott vagy nem? ?! ..

2011. jún. 30. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

3 hónap nem a világ vége. Ha két évig edzettél előtte rendesen, akkor bizonyára volt már edzésterved, egy kis kihagyás után nem kell új. Egyszerűen első két alkalommal csinálj átmozgató edzést, azaz minden testrészre 1-1 gyaksi, kevés súly, sok ismétlés. Utána visszatérhetsz a régi edzéstervhez, de figyelj arra, hogy fokozatosan növeld a használt súlyokat, ne annyival kezdj, amennyivel előtte maxoztál!

Érdemes betartani tehát a fokozatosság elvét, ne durrbelebumm módon állj vissza, mert többet árthat, mint használ!! Hajrá!

2011. jún. 30. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
3 hónap nem egy hatalmas kihagyás, pár hétig fokozatosan lazáról emeld a terhelést, utána mehet minden rendesen.
2011. jún. 30. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam 2-3 hétig egy izom egy gyakszi mindenre kiterjedve pihenő napokkal és megfelelő megmelegítéssel , de látom akkor jól gondoltam :) köszi srácok az infót, üdv. :)
2011. jún. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!