Hogy álljak neki?
Vékony, fiatal fiú vagyok, kb. ilyen testalkatot szeretnék csinálni:
Tökéletes étkezés, edzés mellett, kb. mennyi idő lehet megcsinálni ahhoz hasonló testalkatot? /Egy átlagos vékony fiú vagyok most./
Szóval vékony vagyok, izmosodni szeretnék, milyen gyakorisággal, és miket kéne ennem hozzá? A táplálék kiegészítők elengedhetetlenek, sokat dobnak?
És heti hányszor, mennyi időt kéne edzenem, ami a megfelelő lenne? Minden edzésen másra érdemes gyúrni? Pl. egyszer mell, egyszer has, egyszer láb, egyszer meg csak kéz?
kb fél év talán kicsivel több. Napi 6x. 2*ttkg fehérje naponta és 5-6, ha nehezen hízó vagy, akkor mehez 7*ttkg szénhidrát 1 nap. [link] ezt olvasd el és megtudod magadnak csinálni a saját étrendet is.
Az első 1-2 hónapban átmozgató edzést végezz ami azt jelenti, hogy heti 3x edz és minden edzésed mindenedet mozgasd át de ne úgy, hogy megcsinálsz minden izomra 3-4 gyakorlatot, mintha osztott edzéssel edzenél, hanem 1-1-et. Amúgy hány éves vagy?
Egyéni genetika kérdése. Van akinek 1-1,5 év, van akinek több és van aki sosem lesz ilyen, mivel totál más a váll-csípő aránya, izomtapadása.
Amúgy neked heti 3 teljes testes edzés kell és tömegnövelő étrend. Fentebb írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!