Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy álljak neki?

Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

Vékony, fiatal fiú vagyok, kb. ilyen testalkatot szeretnék csinálni:

[link]

Tökéletes étkezés, edzés mellett, kb. mennyi idő lehet megcsinálni ahhoz hasonló testalkatot? /Egy átlagos vékony fiú vagyok most./

Szóval vékony vagyok, izmosodni szeretnék, milyen gyakorisággal, és miket kéne ennem hozzá? A táplálék kiegészítők elengedhetetlenek, sokat dobnak?

És heti hányszor, mennyi időt kéne edzenem, ami a megfelelő lenne? Minden edzésen másra érdemes gyúrni? Pl. egyszer mell, egyszer has, egyszer láb, egyszer meg csak kéz?

2016. aug. 8. 19:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És mennyire nagy gond, ha az evésnél becsúszik néha-néha mondjuk egészségtelen, hizlaló dolog is?
2016. aug. 8. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:

kb fél év talán kicsivel több. Napi 6x. 2*ttkg fehérje naponta és 5-6, ha nehezen hízó vagy, akkor mehez 7*ttkg szénhidrát 1 nap. [link] ezt olvasd el és megtudod magadnak csinálni a saját étrendet is.

Az első 1-2 hónapban átmozgató edzést végezz ami azt jelenti, hogy heti 3x edz és minden edzésed mindenedet mozgasd át de ne úgy, hogy megcsinálsz minden izomra 3-4 gyakorlatot, mintha osztott edzéssel edzenél, hanem 1-1-et. Amúgy hány éves vagy?

2016. aug. 8. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
*napi 2*ttkg bocsi félre írtam nem akartam oda írni a 6x-t
2016. aug. 8. 19:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszi 16 vagyok.
2016. aug. 8. 19:42
 5/12 Cortez70 ***** válasza:

Egyéni genetika kérdése. Van akinek 1-1,5 év, van akinek több és van aki sosem lesz ilyen, mivel totál más a váll-csípő aránya, izomtapadása.

Amúgy neked heti 3 teljes testes edzés kell és tömegnövelő étrend. Fentebb írták.

2016. aug. 8. 19:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Minél több tömegnövelő kaját eszek, annál jobb, vagy nem?
2016. aug. 8. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Legyen meg az, amit leírtam. Amit most te kérdeztél, hogyha minél több tömegnövelő kaját eszel, akkor jobb lesz-e. Vannak olyan emberek, akik mindent össze esznek és annyit amennyit csak tudnak, csak ezzel az a probléma, hogy sok zsír feljöhet, de egyben jó is, mert gyorsan jön nősz is látványra. Havi 1-2kg izom jön fel neked rendes kajával így kezdőként.
2016. aug. 8. 20:25
 8/12 Cortez70 ***** válasza:
Nem minél többet kell, hanem eleget. Senki nem akar egy halom zsírt is magára pakolni.
2016. aug. 8. 20:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Mivel alapvetően eléggé vékony vagyok, elférne egy kis zsír is, ha már úgy érzem, hogy kicsit sok a zsír, úgy is csökkentenék a mennyiségen.
2016. aug. 8. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha minden nap 1órát edzek az nem jó?
2016. aug. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!