Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan álljak neki?

Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

184 cm, 62 kg vagyok. Izmosodni szeretnék,áprilistól konditerembe fogok járni. Először átmozgató edzést kell csinálnom, majd pár hét és utána mehet a szériázás?

(ha számít,12 évig táncoltam.)

19/L

2016. márc. 29. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen kezdő átmozgató edés utána OSZTOTT EDZÉSTERV mert a szériázás az azt jelenti hogy egy gyakorlatból megcsinálsz 4x12 ez 4 széria érted?

Amugy etrendedet rendbe kene rakni

2016. márc. 29. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Az étrendem a tánc miatt elvileg rendben van, legalábbis az edzőm szerint ezzel az étrenddel mehetek kondizni is.

Igen, persze, tudom mi az a szériázás, csak kicsit elkalandoztam :D de köszönöm a javítást.

2016. márc. 29. 17:36
 3/3 Kisboltos ***** válasza:

Ha nem túl megterhelő keress egy személyi edzőt vagy egy ismerőst vagy akárkit, aki segíthet megtanítani a helyes kivitelezést. A kezdő átmozgató lényege valójában ez, maga az ismerkedés a sporttal, ismerkedés a gépekkel gyakorlatokkal, terheléssel.

Jó edzést!

(Furcsa beelegondolnom, hogy pár éve olyan magas, és annyi kiló volt mind te.)

2016. márc. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!