Hogy álljak neki?
23 éves vagyok 60 kg. Neki akarok állni a testépítésnek.
De még az étrendet sem sikerült helyre raknom. Tudom hogy sok rizs, csirkemell, és még 5-6 termékről olvastam. De ezeket kell ennem minden nap kombinálva? Fogalmam sincs hogy miket érdemes enni még. És milyen tömegnövelővel kezdjem. És ha az érrend megvan akkor szedjek fel pár kilót és utána álljak neki edzeni? Vagy egyből? Nem fognak kinézni hogy sovány vagyok?
Értelmes válaszokat várok nem pedig kritikákat :)
Olvasd el kezdésnek a Sárga kapszulát. Netről letölthető.
Ahogy megvan az étrend, indulhat is az edzés. Edzés nélkül max zsírosodni fogsz. Ha jó termet választasz, tehát nem egytől egyig bunkó barmok járnak oda akkor nem fognak kinézni. Mindenki elkezdte egyszer valahol..
kedves 1-es, akkor Te miért nem adtál a Kérdezőnek használható választ?
Akkor kezdjük a legalapabbal, az étrenddel.
Makrotápanyagok csoportjába tartozik a fehérje, szénhidrát és a zsír, mivel ezeknek van kalóriatartalma (4-4 illetve 9 kcal/g). Ezekből fedezzük az energiánkat, építünk izmot, szabályozzuk a hormonháztartást, és gyakorlatilag minden egyebet.
Tudod mit, nem írom le itt az egészet, mert tíz oldal is kijönne. Olvasd el inkább A Sárga Kapszulát, melyet ingyenesen letölthetsz. Ott megír mindent, mert pont a kezdőknek szól, akiknek egy homály az egész sport.
Attól meg ne tarts, hogy mások mit szólnak. Nem kell velük foglalkozni. Ahova én járok, ott se én vagyok a legnagyobb....még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!