Ezt a testet és kart el lehet érni otthoni gyakorlatokkal? Ha igen melyeket ajánlanátok?
Nem értem az előttem szólókat. El lehet érni.
De nem tudom, kinek mit jelentenek az "otthoni gyakorlatok". Mert van, akinek tolódzkodó-, húzódzkodó-, kötélmászó-lehetősége is van, van, akinek otthoni súlyzókészlete is akad, és van olyan is, aki mondjuk egy panelban csak a talajgyakorlatokra tud hagyatkozni.
Az izom nem tudja, hogy otthon edzel vagy az edzőteremben. Ha tudod biztosítani a kellő ingert, fejlődni fog.
Csinálj fekvőket minden szögből(0°,30°,60°,90°), guggolj egy lábbal akár valami otthoni súllyal a kezedben, vagy táskával a hátadon, húzódzkodj a három fogás mindegyikét alkalmazva, csinálj hasprést, vádlizz valahol. Ha valamiből képes vagy egyszerre 15-nél többre, nehezíts a gyakorlaton súlyokkal.
Én 3 hónapig edzettem otthon, ezalatt 3 kiló hússal gyarapodtam.
Egy idő után persze megáll a fejlődés, mert nem tudsz olyan súlyokat magadra aggatni, ami kéne, de ez a test elérhető, persze az étrend is meghatározó. Egyél napi 1,6-2g/ttkg fehérjét, 3-5g/ttkg szénhidrátot, és 1g zsírt(zsírmentes tömegre számolva).
[link] <-- ezen az oldalon minden étel makróit ki tudod számolni, nyersen mért adatokkal számolj.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!