Milyen finom fehér ajánlanátok?
Az ára nem érdekel.
Az a bajom, hogy van ez a hülye édesítőszeres rossz ízük, amit nem bírok egyszerűen. Általában, ha nem iszok egy darabig, vagy másik fajtát veszek és az első néhány alkalommal aránylag elégedett is vagyok, akkor is nagyon gyorsan odajutok, hogy alig bírom meginni, kb. azt érzem közben, hogy jönni fog vissza a csapba, és sokszor még utána is émelygek vagy félórát, pusztán az ízük miatt. Most is rágondoltam arra a másfél kilóra ami még ott van.. és egyből úgy érzem, hogy boááá... A standard csokiknál ragadtam le, mert kétszer követtem el az a hibát, hogy gyümölcsöset akartam kipróbálni, biotechből, de ennek már pár éve, hát az aztán tényleg mindennél szarabb volt.
Lehet egyáltalán olyat kapni, ami nem olyan, mintha a gyártás közben megszaladt volna a legolcsóbb, legótvarabb édesítőszer?
Oké, hogy ez üzemanyag és nem kényeztetés, a lényeg ennyi is lenne, hogy hányinger nélkül meg tudjam inni. Hiába teszek hozzá kakaóport, nem veszi az édesítő ízét.
Mi nem érthető ezen Cortez? Olyat akarok, aminek nincs gagyi édesítőszer mellékíze. Ezen mi a bánat nem érthető?
Aki nem tudja milyen ízlésem van: semmi extra ízlésem nincs, csak nem bírom a gagyi édesítő ízét. Ha nem lenne olyan, akkor mindegy lenne, hogy milyen íze van, azt csak mellékesen írtam le, hogy eddig azt tapasztaltam, a gyümölcsös ízesítésűek a legrosszabbak, mert azok tényleg olyanok, mint valami bolero jellegű italporból is a szarabbik fajták, ezért maradtam a csokinál, mert mások szerint is az az, amiből a legnehezebb szart csinálni.
Az egyetlen embernek aki képes volt valami konkrétat írni köszi!
Olvasd már el a kérdésedet töki? Semmi értelme:
"Milyen finom fehér ajánlanátok?"
Idióta!
Teljesen ertheto a kerdese és nem csak reszerol merult mar fel ilyen igeny a vilagon.
Ajanlom a bodybuilding.com ot ott keress ra egy rakas topic foglalkozik ezzel hogy milyen alternatívak vannak mert sok azert nem akar edesitoset mert nem birja az izt vagy paranoias hogy rakot kap. Van olyan amiben semmi ilyesmi nincs vagy amiben stevia van de olyan is kaphato amiben egy pici cukor van.
Most konkretat mondani azt tudom hogy az izesitetleneket keresd mindegy milyen dragat meg agyonnyomatottat veszel amig benne van a szuklaroz/aszpartam/etc. addig fel fog fordulni a gyomrod. Pl myprotein oldalon keresoben is lehet allitani hogy izesitetleneket dobjon fel. Abban tuti nem lesz semmi olyan amit nem akarsz.
Vannak meg ilyen natural 'vissza a termeszethez' dologok meg mindenfele draga variacio is amit a forumban talalhatsz mint javaslatot de nem is vagyok benne biztos hogy neked mi elerheto. Az izesitetlen myprotein markaju cucc teljesen jo lesz es siman megtudod rendelni Mo-n is jo aron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!