Milyen tömegnövelőt ajánlanátok, nehezen hízónak?
Másfél év kihagyásával (6 hónapig edzettem, semmit nem szedtem csak multivitaminokat és nagy nehezen jött fel rám 7kg) újra kezdtem a kondit 1 hónapja és gondoltam beruházok egy tömegnövelőre, hogy meglássam hatásos-e. A suliban 1-2 ismerősöm is hosszabb ideje kondiznak, vékonyak voltak de most már szépen megszedték magukat, amibe azt mondták a tömegnövelő is rendesen besegített.
Egyébként 19 vagyok, 180 centi, 60kg.
Étrendből simán be lehet vinni a napi fehérjét tskg 2 gramm
Szénhidrátból tskg kb 3-6 gramm Szerintem a Corteznak nagyon is igaza van. Helyedbe lennék rá hallgtnék, ugyan is a szavaiból azt veszem ki, hogy ő foglalkozik a testépítéssel.
Ha tudsz enni, nem kell tömegnövelő és egészségesebben is viszed be, amit kell...
Ha nem extrém az anyagcseréd, akkor 60 kilóhoz jó eséllyel azért meg tudod enni a szükségleted... Ha a térfogat gond, ne olyan térfogatosakat egyél. Vagy emeld a zsírt, szóval vannak lehetőségek. Ha viszont olyan kis szerencsétlen vagy, aki 10 deka rizsen (ami nem is nagy térfogat) 2 órát nyammog, akkor lehet, hogy tömegnövelő lesz a vége, de ha egy mód van rá, egyél rendes ételt.
Ha hízni akarsz, a kristálycukrot és a sertés szalonnát javaslom.
Ha izmot akarsz építeni, akkor a konditermet. Az étrend egy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!