Ha a súlyzós edzést ki akarom egészíteni calisthenics gyakorlatokkal, azt is súlyozva végezzem vagy csak szabadon?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 11:11
1/2 Cortez70 válasza:
Ha megy 15-nèl több ismétlès sorozatonként, akkor nem àrtana plusz a terhelèst bevetni.
2/2 anonim válasza:
Én fekvőtámaszt, 1 lábas guggolást, meg húzódzkodást, tolódzkodást, hidat szoktam csinálni edzés mellé kiegészítésnek igazából melóban unalmamban...
Ha túl sokat tudsz valamiből csinálni, nem csak a súlyt lehet növelni, a tempón is lehet lassítani. Lehet fejleszteni, nem tudom, hogy hívják vagy hogy mondjam, azt, ameddig bírod tartani a pózokat ez az életben nekem nagyon hasznosnak bizonyult eddig. Ha pl melómban tartanom kell valamit amíg mások ügyködnek vele, meg se kottyan más meg hasonló helyzetben majd össze fossa magát mert nincs hozzászokva a feszített izom tartásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!