Teljes testes edzés nőként súlyzó nélkül? Képpel.
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban sok műtétem volt, 2 hónapig szinte csak feküdtem, ennek következtében feljött rám jó pár kiló (persze előtte sem voltam egy nádszál).
Szeretnék nekiállni mozogni, a diétámnak már nekikezdtem. Azonban a műtéteim miatt még nem emelhetek 4 hétig, mert az erőkifejtés hatására bevérezhet a heg.
Az lenne a kérdésem, hogy edzhetek itthon úgy is, hogy nem használok súlyzót?
Csatolok egy képet az "alakomról", hogy miből kéne csodát művelni. Egyébként jövő nyárra szeretném elérni a célomat :)
Én kétlem, hogy orvos, mert nagyon nem ért a dolgokhoz :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Lehet az is,hogy nem orvos.
De leírom kibővítve a válaszom,hogy mindenkinek megfeleljen meg aki nem jött le a lényeg:Persze,edzhetsz saját testsúllyal,DE csak,miután biztos vagy abban,hogy fizikailag készen állsz arra,hogy szabályosan végrehajtsd a gyakorlatokat.Mindenkinek szép napot!
Ami a lényeg: a saját testsúlyos edzés is lehet megerőltető. Tehát az se.mehet most korlátlanul!
Cortez - bár meglepő módon nem szállt be a vitába -leírta a tutit. Azt kövesd mindaddig, amíg nem edzhetsz komolyabban!
A 4 hét leteltével már lehet keménykedni ha Te is úgy érzed. Addig viszont mindenképpen finomkodva kell az edzéseket. Valljuk be az elég nehéz feladat. Sétálj, kerékpározz, ússz, kocogj! :)
Ha letelt az orvosok időlimitje, mehet a kőkemény edzés minden aggodalom nélkül.
El fogod érni jövő nyárra a célodat!
Van csomó oldal és videó, különböző gyakorlatokkal tippekkel! Lehet belőlük ötletet venni. Hajrá!
Persze. Betanulsz néhány aerobik mozdulatot, meg szerzel egy step padot, zene bekapcs és mehet a muri:)
Amúgy tök izgató tested van!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!