Teljes testes edzés nőként súlyzó nélkül? Képpel.
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban sok műtétem volt, 2 hónapig szinte csak feküdtem, ennek következtében feljött rám jó pár kiló (persze előtte sem voltam egy nádszál).
Szeretnék nekiállni mozogni, a diétámnak már nekikezdtem. Azonban a műtéteim miatt még nem emelhetek 4 hétig, mert az erőkifejtés hatására bevérezhet a heg.
Az lenne a kérdésem, hogy edzhetek itthon úgy is, hogy nem használok súlyzót?
Csatolok egy képet az "alakomról", hogy miből kéne csodát művelni. Egyébként jövő nyárra szeretném elérni a célomat :)
Nem emelhetsz négy hétig, de a saját súlyodat emelgetni akarok... Gratulálok ehhez a gondolatmenethez.
Szoktunk örülni az egészségügyben, mikor a beteg tönkreteszi magának a műtétet, és jön vissza silbakolva, hogy legyen újabb, hozzuk rendbe.
Sétáljál, ember, és ne emelgess semmit... Nem most kéne az alakoddal foglalkozni...
Drága utolsó!
Ki a bánatos franc mondta, hogy emelni akarok? :D Édes istenem, ezt a felfogást. Éppen ahhoz kértem tanácsot, hogy hogyan kerüljem el.
Én meg leírtam: sétálással. Az is egy sport, tudod.
Mellműtét volt, ugye?
#3 Inkább tanulj meg olvasni-_-
"Az lenne a kérdésem,hogy edzhetek itthon úgy is,hogy nem használok súlyzót?"
Az én válaszom:"Persze,edzhetsz saját testsúllyal is"
Nem azt mondtam,hogy most,műtét után kezdjen el fekvőzni meg húzódzkodni,hanem miután felépül.Normális,hogy nem most fogja elkezdeni.Okostojás.
Miért lett volna mellműtétem? :D
Gyomorműtétem, mandulaműtétem volt és térd-atroszkópiám.
6: "Persze,edzhetsz saját testsúllyal is."
Ennyit írtál az első hozzászólásodban. Sehol nem írtad, hogy melyik gyakorlatokra nem gondolsz. Itt senki se gondolatolvasó, tudod, mindenki csak azt látja, amit leírsz. :D De a gúnyolódáshoz gratulálok, ezt még pont nem kaptam meg az oviban sem. :D
Kérdező:
1, Talán mert se a gyomorműtét (vágás) se a térdműtét (duzzadt térd) eredménye a képen nem látszik, viszont a testmagasságodhoz és a testalkatodhoz képest a melled viszont nagy, és inkább labda formájú, mint mell.
2, Ha valóban beteg voltál, nem azon kéne, hogy járjon az eszed, hogy hogyan erőlteted magad a műtét utáni pihenőidőszakban. Ráérne az négy hét múlva is, főleg, hogy a fájdalmak is jelentkeznének még erősen...
Egyébként azt csinálsz, amit szeretnél, a te tested. A túlerőltetés következményeit is te fogod viselni.
1. Endroszkópiám 3.5 hónappal ezelőtt volt. Tudod, a pár pici "lyuk" hamar begyógyul.
2. Gyomorműtétem endroszkópiával történt, fél évvel ezelőtt.
3. Mandulaműtétem múlt hét kedden volt.
Köszönöm, hogy dicséred a mellem formáját, de 17 évesen nem szeretném őket megműttetni, valamint tudod...a sportmelltartó alatti melltartó is szép formát tud biztosítani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!