Vállat mennyire nehéz túledzeni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 12:35
11/17 anonim válasza:
hülye vagy? a gyakorlatnak a terheléshez semmi köze. 1 gyakotlattal jobban le lehet edzeni mint 10-el, terhelés kérdése. és de, kib..szottul válaszoltam, ha jó az edzésterv, eleget eszel és pihensz nem fogod túl edzeni, ha 450234234234 gyakorlatot csinálsz rá akkor sem, mivel ha sok gyakorlatot csinálsz, akkor sokszor használsz kicsit, ha kevés gyakorlatot, akkor kevésszer nagyot, a kevés gyakorlat pont hogy jobban terhel, mint a sok kicsi
de nem baj, te okos vagy meg értelmes. ja nem
12/17 anonim válasza:
vagy te azt hiszed hogy úgy müködik, hogyha csinálsz 3 gyakorlatot akkor fejlődsz, ha négyet akkor meg túledzed magad és összeesel? fogyaték
13/17 A kérdező kommentje:
És ki állította itt az általad leírtaknak az ellenkezőjét? Ez csak egy elvont példa volt, ez a 10 gyakorlat. 3-at csinálok vállra, és leedzem vele, csak nehezen fejlődik, ezért tettem fel a kérdést. De te megint mások felettinek érzed magad, csak a megnyilvánulásaiddal mindig eléred, hogy az agyirtottak szintjére kerülj.
2016. aug. 4. 21:18
14/17 anonim válasza:
persze h okosabbnak hiszem magam nálad, mert hülyeséget kérdezel. leirtam hogy miért. meg nyilván ha már ilyen okos vagy, azt is tudod, hogy 30 sorozattól nem fejlődsz jobban, mint 15től, az izom nem tud számolni, ha terhelsét érzékel, nőni fog, továbbá ha valamiből meg tudsz csinálni 30 sorozatot, akkor nagyon b..ziskodva edzhetsz. egy izomcsoportra bemelegitésen kivül én 8-12 sorozatot szoktam csinálni, többet fölösleges. vállra vállbólnyomás kb 6, oldalemelés 4, és kész
15/17 A kérdező kommentje:
Na látod, végre választ kaptam. A te nagy okosságod meg pötsméregetésed nélkül is letudod írni, amit kérdez az ember, csak muszáj kicsit megmutatni mindig, hogy mekkora erős vagy itt.. :))
2016. aug. 4. 21:26
16/17 anonim válasza:
a legelső hozzászólásban válaszoltam, csak nem rágok mindent az emberek szájába
17/17 A kérdező kommentje:
A 14. volt a várt válasz.
2016. aug. 4. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!