Mi az, hogy nem kell bukásig edzeni?
Figyelt kérdés
Olvastam itt 1-2 napja, hogy pl 4*8 as sorozatnál, nem kell minden sorozatnál a maxot kipréselni?
Akkor hogyan kel edzeni? pl ha az első szériában érzem, hogy még 2 ismétlést megtudok csinálni, akkor álljak le, és csak a 4.-nél (utolsó) sorozatnál adjam ki a maximumot?
A kérdés mindenféle szarkazmustól mentes. Eddig azt hittem, hogy mindig minden sorozatnál a maxot kell kipréselni. Kezdő vagyok ABA, BAB edzéstervel edzek.
2016. aug. 3. 17:12
1/5 Klanwarrior válasza:
Mindig állj meg akkor, mikor még egy szabályosat ki tudnál préselni magadból, ne legyen az, hogy a nyolcadik ismétlést nem tudod végrehajtani - ekkor edzettél bukásig.
2/5 anonim válasza:
Ha az első sorozatba kipréselsz magadból 8 ismétlésnél mindent, és nincs benned 1-2 tartalék, akkor a 4. sorozatba már csak 4-5-t fogsz nyomni ugyan abba a súlyba, kipróbálhatod nyugodtan.
3/5 A kérdező kommentje:
2. tudom, eddig így volt, azért is csodálkoztam, hogy én piramis edzéstervet csinálok, de a súlyt nem növelem.
2016. aug. 3. 17:24
4/5 Cortez70 válasza:
Maradjon benned egy ismétlésnyi erő. Nem kell bukásig edzeni, főleg naturálban nem, mivel ez már nem tesz hozzá a növekedéshez csak a regenerálódási időt növeled meg.
5/5 Cortez70 válasza:
Piramis sem kell, néha mehet, de nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!