Mikor fog már látszódni a hasamon hogy kockás? Csinálom a gyakorlatokat de nincs eredmény.23/F
Huszonhárom éves srác vagyok és 180 dm ezen kívül 73 kg. Nem akarok hízni hanem inkább fogyni és sokkal izmosabb akarok lenni. Főleg a hasamat akarom kockásra gyúrni ezen felül bicepszet és hátat szeretnék. Már két hete rendszeresen gyúrok otthon. Edzőteremre sajnos nincsen pénzem. A gyúró technikáim, futás futógépen, szobabicikli, felülés naponta 45 db a hasam miatt, fekvőtámasz 10-15 db ezen felül súlyzózás. Voltam biotech boltban ott az eladó ajánlott energizáló készítményt meg fehérjét. Sajnos szorongásaim miatt antidepresszánst szedek és orvosom megtiltotta hogy szedjek bármilyen szert. Azt mondta nem lenne jó hatással a felépülésemre.
A kérdésem az hogy hogyan lehetne és mennyi idő alatt kockás a hasam? Illetve mit csináljak még milyen gyakorlatokat?
étrendem: reggeli 1 doboz joghurt jogobella epres, tízórai egy szelet teljes kiörlésű kenyér, ebéd ami van bolognai spagetti, gulyásleves, krémsajtokat nagyon szeretem, rántott hús. Uzsonnára egy darab alma, őszibarack, málna stb, vacsorára virsli. Ez így milyen?
Köszi előre is a válaszokat
aha biztos szar a teljes kiörlésű kenyér meg joghurt. Mi vagy te diatetikus apám hogy megmondd mit egyek??!
A fekvőtámasz nem tudom mióta bohóckodás amúgy
50 ezret kajára??? az rohadt sok már bocsánat kedves utolsó előtti válaszoló! Azt hittem hogy a gyúrás az fizikai sport nem az ételről szól na mindegy.
Utolsó! 30 éve edzesz akkor meg pláne normálisabban kéne visellkedned velem aki csak két hete edz. Ne vedd el a lelkesedésemet kérlek és próbálj meg normális hangnemben segíteni!!4 Oké?
Ja és az étel az étel nem kaka már bocsánat. Akkor mondj egy edzéstervet ami szerinted jól működne?
A kaja nagyon fontos. Mivel nagyon kicsi a fehérjebeviteled, nincs miből izmot építeni.
Edzés: kezdőknek heti 3 teljes testes edzés kell. Pl: guggolás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás rúddal (vagy két egykezessel vállból), bicepsz állva rúddal vagy egykezesekkel, tricepszre hátsó támaszos tolódkodás vagy ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hasprés, vádlizás. Mindenből 4 munkasorozat. Akkora súlyokkal amivel megy éppen 8-10 ismétlés.
Mellé mehet a heti pár kardio edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!