17 éves srác vagyok. Szeretnék nyárra "kockás hasat", szóval jövő héttől lejárok kondizni heti 4-szer. Mennyi idő alatt lesz látható eredmény? (mondjuk kezdenek kirajzolódni a kockák. )
szia!
"Az alkatommal gond nincs, felesleg nincs rajta. Csak szálkásodni szeretnék"
Ha nincs rajtad felesleg és kivan dolgozva a hasizmod akkor látszania kell:)
tehát ha van hasizmod csak van rajta felesleg akkor azt diétával tudod elérni,illetve egy kevés aerob mozgással
ha meg nincs felesleg akkor sima hasprés felüléssel lebegőüléssel tudod megedzeni
Én nemigazán értek ehhez, mivel lány vagyok, de még régebben megkérdeztem az edző ismimet, hogy a plakátokon szereplő pasiknak kocka hasa van... "De élőbe miért nem látok soha ilyet?"
Azt mondta, hogy ahhoz hogy valakinek kocka hasa legyen le kell vinnie a testzsírszázalékát 3-6%-os szintre. Ami csak rövid ideig tartható fent, mivel a szezvezetnek szüksége van zsírra is.
A modelleket ilyenkor fotózzák le, meg bekenik őket barna bőrfestékkel stb.
Azt mondta, hogy huzamosabb ideig fentartható módon a kocka has nem létezik, és nem a szépséget jelenti, hanem kóros soványságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!