Melyik edzésterv válik be legjobban naturálban?
Figyelt kérdés
súlyzós edzés, izomépítés szempontjából
- Szériázás
- Piramis növekvőbe
- ICF 5x5
- ? Mi a legjobban bevált
írjatok nyugodtan másikat is ha tudtok és jó
2016. aug. 1. 22:20
11/17 anonim válasza:
kezdő átmozgatóval kezdjen sztem, aztán A-B-A, B-A-B felosztás, utána meg osztott. ha mar edz egy éve, akkor jöhet az icf5x5, ha ott elakad, akkor újból osztott és lehet próbálkozni, hogy lemegy 1-2 ismétlésre néha. meglehet még próbálni a doggcrap-féle edzést, ami nevével ellentétben nem kutyaszar hanem egy jó erőnövelő módszertan. én nem akarom, hogy a kezdő lesérüljön. a kezdő tájékozódjon. a kérdés pedig nem arrol szolt, hogy kezdőnek mi válik be legjobban. ha ez lett volna írtam volna, hogy átmozgatás. edzőtárs meg nem árt. motivál, segít és ez kölcsönös. ennyi. konyec. befejeztem itt.
12/17 anonim válasza:
annyit még hozzátennék , hogy én mindig bukásig megyek el, minden széria végén alig bírom visszarakni a súlyt. de akkor leírom, hogy KEZDŐKNEK EZ NEM VALÓ
ezért jó ha van edzőtárs. nagy súly, beszarásig. KEZDŐNEK NEM VALÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13/17 Cortez70 válasza:
Neked lehet, hogy a piramis bukásig edzést jelent, de ettől az még nem egyetemes igazság, mivel nem az számít, hogy te mit értesz alatta. Bárki írhat baromságot, pl írnám, hogy nekem a guggolás 10 centis rogyasztás. Akkor igazam lenne? Nem. Mivel nem ez a normális. Mint ahogy a piramis sem egyenlő a bukással. Az hogy te miképpen értelmezed az nem számít. Majd rájössz.
14/17 anonim válasza:
Olimpiara keszulo sulyemelok, eroemelok erosemberek sem edzenek bukasig csak nagyon ritkan de erdekes modon minden 60-kg os kisgyerek ugy erzi neki bukasig kell menni heti5x 30-30 sorozatban. Biztos van ertelme.
16/17 anonim válasza:
nem vagyok 60 kilos, azonban most mar tenyleg feladom. en csak heti 2x edzem, de akkor hardcore bukasig. na csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!