Melyik edzésterv válik be legjobban naturálban?
Figyelt kérdés
súlyzós edzés, izomépítés szempontjából
- Szériázás
- Piramis növekvőbe
- ICF 5x5
- ? Mi a legjobban bevált
írjatok nyugodtan másikat is ha tudtok és jó
2016. aug. 1. 22:20
1/17 anonim válasza:
a szériázás és a piramis nem edzésterv.
2/17 Cortez70 válasza:
Amit írsz azok módszerek, nem tervek. Az icf az terv.
3/17 A kérdező kommentje:
elírtam a kérdést bocsánat! edzésmódszerre vagyok kíváncsi !
2016. aug. 1. 22:27
4/17 anonim válasza:
Jó/rossz hír, hogy mindenkinek más, neked kell kitapasztalni. Nekem pl. icf 5x5 bejön.
5/17 Cortez70 válasza:
Nálam az egyenes sima széria nagy súllyal. Tervben meg váltogatom pár havonta a teljes osztott 4 napost a szintén 4 napos, de kétfelé bontottal.
6/17 anonim válasza:
Nekem sima széria, de előfordult, hogy beiktattam piramist és elmentem a végsőkig. De szerintem piramishoz nem árt egy edzőtárs, hogyha rajtad maradna a súly.
7/17 anonim válasza:
az hogy rajtadmarad a súly v nem nem attól függ hogy sima széria vagy piramis, hanem hogy mennyire jutsz el a bukásig x.x
8/17 Cortez70 válasza:
A piramisozás nem jelent bukásig edzést.
9/17 anonim válasza:
nekem a piramis egyenlő a bukással. a végén nyomok egy 1rm-es maxot is. nem tudom van-e értelme, de erősödtem tőle rendesen.
10/17 anonim válasza:
te lehet úgy csinálod, attól még nem kell úgy viselkedni, mintha kötelező lenne úgy csinálni, az ilyenek miatt sérülnek le a kezdők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!