Lányok/fiúk, ti hány kilóval guggoltok?
Elkezdtem súllyal guggolni, és amikor odajutottam, hogy mindkét oldalon 10-10 kg volt, a konditerem tulajdonosa rám szólt, hogy milyen szépen guggolok már, kevés lány törődik ezzel a gyakorlattal, de ennél több súlyt ne rakjak a rúdra... merthogy veszélyes, meg egy lánynak felesleges ennél többel csinálni stb. stb.
És én nem értem. Nálunk nem láttam olyan lányt, aki rúddal guggol, tehát hozzájuk nem tudok viszonyítani, fiúkhoz meg butaság lenne, hiszen én kezdő vagyok, néhányan közülük meg már évek óta csinálják.
Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából még kezdő vagyok a kondizásban, szeptemberben szeretnék majd elkezdeni egy kicsit átfogóbb edzéstervet. Súllyal guggolni július második hetében kezdtem el, üres rúddal indítottam.
Nálunk eddig csak egy lányt láttam súllyal guggolni, ő Smith-gépen csinálta, 1-1 db 10-es tárcsával. Úgy vettem észre, hogy itt inkább ezek a bokasúlyos vízsintes lábemelések ("szamárrúgás") és láb oldalemelések a menők a lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!