Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok/fiúk, ti hány kilóval...

Lányok/fiúk, ti hány kilóval guggoltok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem súllyal guggolni, és amikor odajutottam, hogy mindkét oldalon 10-10 kg volt, a konditerem tulajdonosa rám szólt, hogy milyen szépen guggolok már, kevés lány törődik ezzel a gyakorlattal, de ennél több súlyt ne rakjak a rúdra... merthogy veszélyes, meg egy lánynak felesleges ennél többel csinálni stb. stb.

És én nem értem. Nálunk nem láttam olyan lányt, aki rúddal guggol, tehát hozzájuk nem tudok viszonyítani, fiúkhoz meg butaság lenne, hiszen én kezdő vagyok, néhányan közülük meg már évek óta csinálják.

Ti mit gondoltok erről?

2016. aug. 1. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jól teszed, hogy guggolsz, és ha megy idővel majd több súllyal is, akkor hajrá!
2016. aug. 1. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan csajt aki 70enel guggol es 60 kg
2016. aug. 1. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Nalunk kiscsaj(holgy) nem lehet tobb 50kilonal talan annyise eleg alacsony de 100+al guggol meg 120ba nyom fekve 2-t
2016. aug. 1. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
De amugy fel eve edzek 70kilo vagyok es 120al guggolok 16f
2016. aug. 1. 21:52
 5/13 Cortez70 ***** válasza:
Nőknél is minimum, hogy kb 1 év edzés után már tudsz a testsúlyodnyi súllyal guggolni szériában. Férfiaknál meg 2x testsúly.
2016. aug. 1. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem ertem ezt a 2x testsulyt. Total nem altalanos, nalunk szerintem nincs is ilyen arc naturalon. En is evek ota tolom es 77/110 kilonal megakadtam. Kikopom a tudomet 5 ismetles felett. Mondjuk en nem kis bena vizszintig megyek le hanem beulok ahogy kell.
2016. aug. 1. 22:21
 7/13 Cortez70 ***** válasza:
22%
Akkor gyenge vagy még.
2016. aug. 1. 22:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 80-nal szoktam, és 75kg vagyok, 10 hónapja edzek, ebből komoly tömegelés még csak pár hónap volt..
2016. aug. 1. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:

A konditerem tulaja elég nagy butaságokat beszél. Én annyival szeretem csinálni a gyakorlatokat, amennyivel megy (a láb kivétel, de küzdök ellene) és próbáljon valaki meggyőzni, hogy túl izmos leszek naturálban, nőként, 39 évesen kezdve :D Nagy ívben fogom kiröhögni.

De én úgy tudom, a lányok pont hogy lábra mennek, a felsőtestet hanyagolják, pedig nem néz ki jól a spagetti kar és amúgyis egyenletesen erős test kell. Vagy guggolni azért nem guggol a többség vagy nem súllyal? Hm.

Mindegy, te guggolj, ezt így kell :)

Az én bébisúlyomat hagyjuk, mindig gyengém volt a guggolás, az első pár hónapban hős voltam, ha üresen guggoltam s nem hagytam ki a lábat nagy ívben... De igyekszem s fog ez menni. Holnap végre letesztelem, mennyit bírok.

Én itt a gyk-n nevelkedve 60 kilóig szánalmasnak, fölötte gyengének fogom értékelni a teljesítményemet, de én az utóbbival is boldog leszek, sőt, engem nem is különösebben érdekel a láb, csak muszáj edzeni.

Tökmindegy, hogy lány vagy-e. Azt még nem mondták, hogy ne eddz mellre vagy ha mégis, akkor bébisúllyal tárogass és ne nyomj fekve soha? :D Ezek szerintem tipikusabbak, a te esedet nekem meglepőbb.

2016. aug. 2. 00:17
 10/13 Szergej55 ***** válasza:
Meglátjuk, szeptemberben 85-86 kg körüli testsúllyal szeretnék 175 körül normális mélységben (IPF szabályrendszer alapján) guggolni.
2016. aug. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!