Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, súlyzós edzést...

Testépítők, súlyzós edzést végzők! Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, szeretnék formásodni, feszesedni, és az se lenne baj, ha pár kilót le is tudnék adni. Elolvastam már a Sárga kapszulát illetve a Minden amit a zsírégetésről tudnod kell című könyveket. Mind a kettő azt írja, a zsírégetés legegyszerűbb módja a súlyzós és az aerob edzés. Viszont én imádok spinningelni, ami bizony túlesik már az aerob zónán, inkább kardió már. Heti kétszer járok 1-1 órát. Ha emellett még elkezdenék súlyzózni is, a spinning nem "falná fel" az ott épített izmaimat? Vagy hagyjam abba a spinninget, ha izmot nem akarok veszteni? Köszi a válaszokat! :)

2016. júl. 30. 15:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És ki mondta, hogy az vagyok? :D Én se tudhatok mindent. Akkor se szeretnék ilyesmit. :)
2016. júl. 31. 13:03
 12/13 Cortez70 ***** válasza:
Ne is, halálosak. :)
2016. júl. 31. 13:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindjárt gondoltam. :D A szüleim úgyse engednék meg, egyrészt, másrészt meg nem hinném, hogy az utolsó 5 kilóhoz kellene. Idáig se szedtem semmit pluszba; nem szeretnék erre költeni. :)
2016. júl. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!