Testépítők, erőemelők, súlyzós edzésben tapasztaltak! Kezdő programnak a starting strength-et, vagy az ICF-et ajánljátok?
Jelenleg a starting strength programot csinálom két hete, de a leírtak mellett csinálok kiegészítő gyakorlatokat is(húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés, híd, dragon flag, meg néha vádli). Az erőnlétemen már most érzem a javulást, de nem tudom, hogy izomnövekedést lehet-e elérni a programmal. Viszont az edzések rövidek, intenzívek, ezért be tudom illeszteni a viszonylag szűkös időkeretembe. Itt a link:
Az ICF-ben az tetszik jobban, hogy több gyakorlatot tartalmaz, így nekem úgy tűnik, a testet jobban átmozgatja, megdolgoztatja. Viszont az edzések sokkal hosszabbak, és nem biztos, hogy be tudnám illeszteni az időkeretembe. Itt a link:
A célom elsősorban, az erő, és izomnövekedés. A kinézetemet is szeretném javítani, de inkább az atletikus képességeimet szeretném fejleszteni.
Az icf nekem is tetszik, de egy-két gyakorlat nekem hiányzik nekem belőle, például a tolódzkodás, vagy a húzódzkodás. Szerintem ezek az erő, és izomnövekedésben fontosak.
Tehát azt mondod, hogy erőre a starting strength a jobb? Izomnövekedésre mennyire alkalmas?
Az ICF meg alkalmas akkor erőnövelésre is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!