Gönczi Sándor kérdése:
Gyurás mellet még edzhetek? Kérem csak olyanok irjanak akik tapasztaltak ok?
Figyelt kérdés
185 cm vagyok 81 kg és edzek gyurok terembe minden másnapnap de midnen másnap más más izomcsoportot mozgatok meg és midnen este futok. és a kérdésem az lenne h ezek mellet midnen nap szeretnék egy kicsit még edzeni ilyen 1-2 kilos kézisulyokkaal otthon hogy ezt lehete plusz még reggel este 4.40 felülést és fekvöt iss hogy hasizom is legyen ezek igy normálisall h lehet ezeket igy csinálni avagy sem?? :9 a válaszokat elöre is köszönöm :))?2013. febr. 2. 12:00
1/9 anonim válasza:
Nemkell otthon edzened,inkább az edzőteremben tedd oda magad!
Mert regenerálódni is kell :) !
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
persze hogy lenne nekem is van olyan amikor nap 2szer edzek látom értelmét
4/9 anonim válasza:
Ja, biztos van értelme pár kilós súlyzókkal bohóckodni.
5/9 dirtboy válasza:
csak a terem menjen nem kell otthon csinálni mellette semmit csak kajálni
6/9 A kérdező kommentje:
igen ezeket mind tisztába vagyok . köszönöm a válaszokat csak kérdeztem de a mindennapi felülések mehetnek ? nem ?
2013. febr. 2. 13:00
7/9 dirtboy válasza:
teljesen felesleges minden nap hasazni,attól nem fog jobban fejlődni,egyébként meg a hasizom dolgozik más edzés napon is nem csak akkor mikor hasazol.
9/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat !
2013. febr. 2. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!